FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Razbojstvo u Dubravi, policija uhitila počinitelje

ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - Večeras oko 18,40 sati policija jedobila dojavu da je u kladionici "Germania šport" u Vinodolskoj uliciu zagrebačkoj Dubravi počinjeno razbojstvo u kojemu je sudjelovalojedan maskirani počinitelj, a brzom policijskom intervencijom uhićenisu i počinitelj i njegov pomagač.
ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - Večeras oko 18,40 sati policija je dobila dojavu da je u kladionici "Germania šport" u Vinodolskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi počinjeno razbojstvo u kojemu je sudjelovalo jedan maskirani počinitelj, a brzom policijskom intervencijom uhićeni su i počinitelj i njegov pomagač.

Kako je izvijestio glasnogovornik Policijske uprave zagrebačke Davor Tor, utvrđeno je da su u razbojstvu sudjelovala dvojica braće, rođeni 1983. i 1988., koji do sada nisu evidentirani i koji su se policiji predali bez otpora.

Razbojstvo je počinio mlađi brat koji je maskiran i naoružan pištoljem otuđio oko tisuću kuna.

U skladu s podatcima koje je dala službenica, dodao je Tor, policija je odmah organizirala potjeru za osobnim automobilom marke "Peugeot 206" tamne boje varaždinskih probnih pločica. Automobil je uočen već desetak minuta kasnije i zaustavljen ispred Europatradea u Sesvetama kada mu je put prepriječila policija.

Nakon što su im policajci izdali zapovjed počinitelji su se predali ne pružajući nikakav otpor. Policija je utvrdila da je automobilom upravljao stariji brat, a kriminalističkom je obradom, rekao je Tor, gotovo sigurno utvrđeno da su braća izvela niz sličnih razbojstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙