FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Plijen od četiriju pljačka potrošio na drogu i dugove

ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je22-godišnjaka pod sumnjom da je od travnja do studenoga prošle godineiz četiriju kladionica Super Sporta i jedne poslovnice Hrvatskelutrije opljačkao gotovo 30 tisuća kuna te ih potrošio na lake droge ipovrat dugova.
ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 22-godišnjaka pod sumnjom da je od travnja do studenoga prošle godine iz četiriju kladionica Super Sporta i jedne poslovnice Hrvatske lutrije opljačkao gotovo 30 tisuća kuna te ih potrošio na lake droge i povrat dugova.

Sva razbojništva mladić je počinio na zagrebačkoj Trešnjevci, a istu kladionicu u Kranjčevićevoj ulici opljačkao je čak tri puta. Ostala razbojstva počinio je u kladionici u Drvinjskoj ulici i poslovnici Hrvatske lutrije u Tratinskoj ulici, kažu u policiji.

U svim slučajevima mladić je u kladionice ulazio kad u njima nije bilo drugih stranaka i zaposlenicama na pult stavljao prijeteće poruke. "Imaš 10 sekunda da daš novac, inače metak", pisalo je na razbojnikovim porukama koje su sve zaposlenice shvaćale ozbiljno i u strahu mu predavale novac.

Policija tvrdi da je zarađen novac razbojnik trošio na lake droge i povrat dugova. Osumnjičeni je policiji već poznat zbog razbojstava, teških krađa i zloporabe opojnih droga, a nakon kriminalističke obradbe doveden je u Istražni odjel zagrebačkog Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙