FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pariz: Najprodavanije knjige - Asteriks, Harry Potter i Da Vincijev kod

PARIZ , 27. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Tri najprodavanije knjigetijekom 2005. u Francuskoj bile su tvrdoukoričeni strip o avanturamaAsteriksa, zatim knjiga o doživljajima mladog čarobnjaka HarryjaPottera i Brownov triler "Da Vincijev kod", objavljeno je u petak učasopisu "Livres Hebdo".
PARIZ , 27. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Tri najprodavanije knjige tijekom 2005. u Francuskoj bile su tvrdoukoričeni strip o avanturama Asteriksa, zatim knjiga o doživljajima mladog čarobnjaka Harryja Pottera i Brownov triler "Da Vincijev kod", objavljeno je u petak u časopisu "Livres Hebdo".

Strip o Asteriksovim avanturama Alberta Uderza pod nazivom "Le ciel lui tombe sur la tete" sa 1.305,300 prodanih primjeraka potpuno je nadmašio konkurenciju u svim kategorijama.

"Harry Potter i princ miješane krvi" britanske spisateljice J.K.Rowling jedna je od najprodavanijih dječjih knjiga u Francuskoj sa 1.103,600 prodanih primjeraka, a sa 1.099.900 primjeraka u džepnom izdanju na trećem je mjestu Dan Brownov hit-triler "Da Vincijev kod".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙