FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bin Laden doprinio prodaji knjige američkog publicista

WASHINGTON, 24. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nedavno priopćenje vođeal-Qaide Osame bin Ladena donijelo je neočekivanu korist američkompublicistu i kritičaru američke vanjske politike Williamu Blumu, nakončega je njegova posljednja knjiga s 209.000. mjesta prodaje naAmazon.comu stigla na 30. mjesto po broju prodanih primjeraka naljestvici te internetske stranice.
WASHINGTON, 24. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Nedavno priopćenje vođe al-Qaide Osame bin Ladena donijelo je neočekivanu korist američkom publicistu i kritičaru američke vanjske politike Williamu Blumu, nakon čega je njegova posljednja knjiga s 209.000. mjesta prodaje na Amazon.comu stigla na 30. mjesto po broju prodanih primjeraka na ljestvici te internetske stranice.

Knjiga Williama Bluma "Rogue State: A Guide to the World's Only Superpower" do sada se nalazila na 209.000. mjestu prodajne ljestvice internetske stranice Amazon.com, a nakon što ju je Bin Laden prošli tjedan spomenuo u svojem audio zapisu emitiranom diljem svijeta, doživjela je iznenadan uspon.

U priopćenju Osame bin Ladena, za koje su stručnjaci ustvrdili da je autentično i u kojemu upozorava kako njegova mreža priprema daljnje napade na SAD, on, među ostalim Amerikancima poručuje: "Korisno je pročitati knjigu "The Rogue State'".

"Bio sam vrlo iznenađen, mogao bih reći i šokiran kada sam shvatio što je rekao", kazao je Blum novinarima. "Mogu reći da mi je bilo drago. Izjava će doprinijeti prodaji moje knjige, a ja nisam opterećen time tko ju je iznio".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙