FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belupo po pravomoćnoj presudi dužan platiti 20 milijuna kuna Aveni Kranj

ZAGREB, 27. siječnja 2006. (Hina) - Pravomoćnom presudom farmaceutskakompanija Belupo dužna ja platiti tvrtki Avena d.o.o. iz Kranja 20,11milijuna kuna sa zateznom kamatom te trošak parničnog postupka uiznosu od 3,01 milijun kuna, navodi se u obavijesti iz Belupa, kojudanas prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 27. siječnja 2006. (Hina) - Pravomoćnom presudom farmaceutska kompanija Belupo dužna ja platiti tvrtki Avena d.o.o. iz Kranja 20,11 milijuna kuna sa zateznom kamatom te trošak parničnog postupka u iznosu od 3,01 milijun kuna, navodi se u obavijesti iz Belupa, koju danas prenosi Zagrebačka burza.

Belupo je potvrdio da su zaprimili drugostupanjsku presudu Visokog trgovačkog suda kojom su odbijene žalbe Belupa d.d. i Avene d.o.o. iz Kranja protiv prvostupanjske presude donesene 29. srpnja 2005. te je prvostupanjska presuda u cijelosti potvrđena.

Belupo će, kako navode, izjaviti reviziju protiv te "neutemeljene presude Vrhovnom sudu Hrvatske i osporiti je zbog pogrešne primjene materijalnog prava i bitnih povreda odredaba parničnog postupka".

Na upit o razlozima spora i koliko on traje iz Belupa nisu odgovorili već su ponovili da nemaju dodatnih komentara na drugostupanjsku presudu Visokog trgovačkog suda u Zagrebu te da postupak još nije gotov.

Napominju kako se njihovi pravni timovi time bave i u interesu je nastavka sudskog procesa na Vrhovnom sudu Hrvatske ne komentirati ništa.

"Belupo je stabilna i snažna tvrtka koja može financirati sve svoje obveze, a obzirom da sudski proces traje dugo Belupo računa na sve moguće ishode", kažu u toj kompaniji.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙