FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belupo na rumunjskom tržištu

ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Farmaceutska kompanija Belupo irumunjska veledrogerija A+G Med Trading d.o.o. potpisale su danas uKoprivnici Ugovor o distribuciji i zastupanju, temeljem kojeg jeBelupo ovlastio veledrogeriju A+G Med Trading d.o.o. za uvoz,distribuciju, prodaju i marketing na rumunjskom tržištu, najprije zadermatološke preparate, a onda i za psihofarmatike.
ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Farmaceutska kompanija Belupo i rumunjska veledrogerija A+G Med Trading d.o.o. potpisale su danas u Koprivnici Ugovor o distribuciji i zastupanju, temeljem kojeg je Belupo ovlastio veledrogeriju A+G Med Trading d.o.o. za uvoz, distribuciju, prodaju i marketing na rumunjskom tržištu, najprije za dermatološke preparate, a onda i za psihofarmatike.

Kako su objavili iz Belupa, potkraj prošle godine Belupo je u Rumunjskoj registrirao dva lijeka iz dermatološke skupine, a upravo traje registracija još desetak lijekova.

Kako bi Rumunjska sljedeće godine trebala postati punopravna članica EU, u Belupu nakon potpisivanja ovog ugovora očekuju kako će zauzeti značajniji udio na njihovom rastućem tržištu.

(Hina) xpp/xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙