FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Belupo vlasnik Deltis Pharme

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Farmaceutska tvrtka Belupo sklopilaje krajem prošloga tjedna Ugovor o prodaji i prijenosu poslovnogudjela u društvu Deltis Pharm, temeljem kojeg je Belupo lijekovi ikozmetika d.d. stekao 100-postotni poslovni udio u toj tvrtki, navodise u obavijesti Belupa koju prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Farmaceutska tvrtka Belupo sklopila je krajem prošloga tjedna Ugovor o prodaji i prijenosu poslovnog udjela u društvu Deltis Pharm, temeljem kojeg je Belupo lijekovi i kozmetika d.d. stekao 100-postotni poslovni udio u toj tvrtki, navodi se u obavijesti Belupa koju prenosi Zagrebačka burza.

Taj je ugovor sklopljen u skladu sa poslovnom strategijom Belupa za razdoblje od 2006. do 2010. godine, usvojenom u prosincu 2005. godine.

U Belupu navode da je Deltis Pharm privatna zagrebačka tvrtka koja je nositelj nekoliko rješenja o registraciji lijekova za koje je Belupo zainteresiran.

Kupnjom te tvrtke Belupo je stvorio pretpostavke korištenja prava intelektualnog vlasništva tvrtke Deltis Pharm čime dobiva mogućnost jačanja svoje tržišne pozicije, kažu u Belupu.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙