FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Daniel Barenboim hospitaliziran

BERLIN, 28. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Daniel Barenboim (64),dirigent orkestra berlinske državne opere, koji je hospitaliziran upetak, pola sata prije početka gala koncerta u čast proslave Mozartova250 rođendana, još uvijek se nalazi u bolnici.
BERLIN, 28. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Daniel Barenboim (64), dirigent orkestra berlinske državne opere, koji je hospitaliziran u petak, pola sata prije početka gala koncerta u čast proslave Mozartova 250 rođendana, još uvijek se nalazi u bolnici.

Glasnogovornik operne kuće Unter den Linden je izjavio kako se Barenboim naglo osjetio loše te je hito prevezen u bolnici, gdje će do daljnjega ostati. Iako liječnici nisu javno objavili uzrok njegove hospitalizacije, čini se da dirigent nije u životnoj opasnosti. Nalazi se pod stalnim nadzorom a u subotu se osjećao "mnogo, mnogo bolje".

Iako je gledalište ostalo u šoku nakon objave da je Barenboim zbog bolesti u nemogućnosti dirigirati, koncert koje su prenosile 23 zemlje u čast Mozartova rođendana ipak se održao pod dirigentskom palicom Juleina Salemkoura, Barenboimova asistenta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙