FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sutra nastavak razgovora Sanadera sa sindikalnim čelnicima

ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - Premijer Ivo Sanader i čelnici šestsindikalnih središnjica nastavit će sutra u Banskim dvorima radnisastanak koji je počeo prošloga tjedna, kada su razgovarali ozdravstvenoj i mirovinskoj reformi, potvrđeno je iz sindikata.
ZAGREB, 31. siječnja 2006. (Hina) - Premijer Ivo Sanader i čelnici šest sindikalnih središnjica nastavit će sutra u Banskim dvorima radni sastanak koji je počeo prošloga tjedna, kada su razgovarali o zdravstvenoj i mirovinskoj reformi, potvrđeno je iz sindikata.

Na sastanku na kojem će također sudjelovati potpredsjednik Vlade Damir Polančec i ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić raspravljat će se o privatizaciji i radnom vremenu u trgovini.

U sklopu razgovora o privatizaciji trebalo bi razmotriti izmjene Zakona o privatizaciji te probleme sisačke i splitske željezare, kao i šibenskog TLM-a.

U pitanju radnog vremena trgovina nedjeljom, niti sindikati nisu jedinstveni jer se dio protivi zahtjevu Sindikata trgovine Hrvatske za potpunom zabranom rada trgovina nedjeljom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙