FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Općinski sud u Puli sredio sve zemljišnoknjižne uloške

PULA/ZAGREB, 26. siječnja 2006.(Hina) - U sklopu projekta sređivanjazemljišnih knjiga Zemljišnoknjižni odjel Općinskog suda u Puli, jedanod najvećih po priljevu predmeta i broju izdanih izvadaka u Hrvatskoj,u cijelosti je dovršio verifikaciju svih 76.500 zemljišnoknjižnihuložaka, priopćeno je danas iz Kabineta ministrice pravosuđa VesneŠkare-Ožbolt.
PULA/ZAGREB, 26. siječnja 2006.(Hina) - U sklopu projekta sređivanja zemljišnih knjiga Zemljišnoknjižni odjel Općinskog suda u Puli, jedan od najvećih po priljevu predmeta i broju izdanih izvadaka u Hrvatskoj, u cijelosti je dovršio verifikaciju svih 76.500 zemljišnoknjižnih uložaka, priopćeno je danas iz Kabineta ministrice pravosuđa Vesne Škare-Ožbolt.

Ministrica je kao jednu od glavnih zadaća pravosudne reforme postavila sređivanje zemljišnih knjiga, tako da se do svršetka 2006. riješe svi zaostatci zemljišnoknjižnih predmeta i završi prijepis u digitalni oblik i provjere svi zemljišnoknjižni ulošci.

Zemljišnoknjižni odjel Općinskog suda u Puli drugi je u Hrvatskoj nakon rovinjskog koji sve zemljišne knjige vodi isključivo u digitalnu obliku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙