FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bono pokrenuo novu inicijativu za borbu protiv AIDS-a

DAVOS, 26. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Irski glazbenik i borac za pravasiromašnih Bono Vox udružio se u četvrtak s Bobbyjem Shriverom upokretanju nove inicijative kojom bi pomogli financiranje globalneborbe protiv AIDS-a.
DAVOS, 26. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Irski glazbenik i borac za prava siromašnih Bono Vox udružio se u četvrtak s Bobbyjem Shriverom u pokretanju nove inicijative kojom bi pomogli financiranje globalne borbe protiv AIDS-a.

Inicijativa nazvana "Red" (crveno) okupit će poznate svjetske kompanije koje će nuditi će cijeli niz posebno dizajniranih proizvoda, a zarada će ići u globalnu zakladu za borbu protiv AIDS-a, tuberkuloze i malarije.

Converse (Nike), Gap, Armani i American Express prve su tvrtke koje su prihvatile inicijativu i novi će se proizvodi pronaći u prodaji od 1. ožujka.

"Želja i vrlina nisu uvijek kontradiktorne", rekao je Bono na konferenciji za novinare održanoj u sklopu redovitoga godišnjeg svjetskog gospodarskog foruma koji se održava u Davosu u Švicarskoj.

Bogataš i filantrop Shriver, koji predsjeda organizacijom DATA (Dug, AIDS, Trgovina, Afrika), a sada i Redom, kazao je da očekuje da će partneri nove inicijative proširiti mrežu klijenata i povećati prodaju tih "tematskih" proizvoda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙