FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOI: 15 svjetskih glazbenih zvijezda u Torinu

TORINO, 26. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Torinski središnji trg Castelloneće za vrijeme Olimpijskih igara biti samo mjesto na kojem će seodržavati ceremonije dodjele medalja, već su organizatori priredili iiznimno bogat glazbeni program.
TORINO, 26. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Torinski središnji trg Castello neće za vrijeme Olimpijskih igara biti samo mjesto na kojem će se održavati ceremonije dodjele medalja, već su organizatori priredili i iznimno bogat glazbeni program.

Nastup u Torinu potvrdilo je čak 15 velikih međunarodnih zvijezda, pa će gledatelji na Gradskom trgu, njih 9000 koliko ima mjesta na tom prostoru, moći iz večeri u večer besplatno vidjeti Lou Reeda, Anastaciu, Whitney Houston, Duran Duran, Jamiroquaia, Rickya Martina, Avril Lavigne, Paola Contea, grupu Nek, Andreu Boccelia i Giania Morandia, dok će 13. veljače koncert održati čuveni filmski skladatelj Enio Morricone.

Organizatori su upozorili i na rigorozne mjere osiguranja, pa će na Trgu i oko njega biti postavljeno 36 kontrolnih točaka sa detektorima metala.

Od 84 olimpijska pobjednika, njih 55 će zlatna odličja primiti na Trgu, a za Hrvate je najbitnije da će se 19. veljače navečer dodijeliti medalje u ženskom superveleslalomu, a 24. veljače u ženskom veleslalomu. U ostalim alpskim disciplinama ceremonije će se, zbog udaljenosti alpskih borilišta od Torina, održavati u Sestrieresu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙