FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU Primorsko-goranska: Uhićeni Peraga na putu za Split

Na širem riječkom području danas jeuhićen Kaštelanin Mario Peraga (31) za kojim je bila raspisanatjeralica zbog sumnje da je ukrao dva automobila i večeras jeprepraćen u PU splitsko-dalmatinsku, potvrdio je voditelj operativnogdežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

RIJEKA,24. siječnja 2006.(Hina) -

Na širem riječkom području danas je uhićen Kaštelanin Mario Peraga (31) za kojim je bila raspisana tjeralica zbog sumnje da je ukrao dva automobila i večeras je prepraćen u PU splitsko-dalmatinsku, potvrdio je voditelj operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

PU primorsko-goranska potvrdila je da je Peraga uhićen u 15,40 sati te da je u 19,15 sati pod pratnjom upućen u PU splitsko-dalmatinsku, gdje su počinjena kažnjiva djela za koja se Peraga sumnjiči i gdje je i raspisana tjeralica. U trenutku uhićenja Peraga je bio sam.

Sumnjiči ga se da je otuđio dva automobila u vlasništvu rent-a-car agencije. S djevojkom Tinom Božin uputio se 5. siječnja iz Splita prema Zagrebu. Jutro nakon toga javili su roditeljima da se vraćaju u Split i, nakon što se cijeloga dana nisu pojavili, roditelji su uzbunili policiju te je organizirana potraga za njima. Slovenska policija pronašla ih je u jednom hotelu na Bledu 12. siječnja odakle su se javili roditeljima. Od tada im se ponovno gubi trag.

U međuvremenu je policija pronašla dva automobila u vlasništvu rent-a-car agencija pokraj Imotskoga te dovela Peragu u vezu s krađom tih vozila. Za njim je raspisana tjeralica 17. siječnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙