FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šeks uputio izraze sućuti predsjedniku skupštine Crne Gore

ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog saboraVladimir Šeks uputio je predsjedniku Skupštine Republike Crne GoreRanku Krivokapiću pismo s izrazima sućuti obiteljima poginulih iunesrećenih u željezničkoj nesreći u kojoj je u ponedjeljak vlaksletio u kanjon rijeke Morače, priopćio je u utorak Ured za odnose sjavnošću predsjednika Sabora.
ZAGREB, 24. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks uputio je predsjedniku Skupštine Republike Crne Gore Ranku Krivokapiću pismo s izrazima sućuti obiteljima poginulih i unesrećenih u željezničkoj nesreći u kojoj je u ponedjeljak vlak sletio u kanjon rijeke Morače, priopćio je u utorak Ured za odnose s javnošću predsjednika Sabora.

"Vijest o teškoj željezničkoj nesreći, najtežoj u povijesti crnogorskih željeznica, snažno me potresla i ražalostila", stoji u priopćenju.

"Molim Vas da u ovim teškim trenucima tuge kroz koje prolazi Crna Gora obiteljima poginulih i unesrećenih prenesete najiskrenije izraze sućuti koje Vam upućujem u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora te u svoje osobno ime", poručio je Šeks Krivokapiću, kako se navodi u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙