FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petersen i Daci o Rugovi

PRIŠTINA,21. siječnja. 2006(Hina) - Predsjednik Skupštine Kosova NexhatDaci i civilni upravitelj UN-a na Kosovu Soren Jessen-Petersenizrazili su sućut obitelji danas preminulog predsjednika KosovaIbrahima Rugove u prištinskom naselju Velanija.
PRIŠTINA,21. siječnja. 2006(Hina) - Predsjednik Skupštine Kosova Nexhat Daci i civilni upravitelj UN-a na Kosovu Soren Jessen-Petersen izrazili su sućut obitelji danas preminulog predsjednika Kosova Ibrahima Rugove u prištinskom naselju Velanija.

"Najbolji način da se odužimo predsjedniku Rugovi i njegovom naslijeđu bit će da narednih mjeseci ostanemo jedinstveni", poručio je Soren Jessen-Petersen, nakon sastanka sa kosovskim čelnicima.

"Ovo je trenutak za sve građane i političke čelnike na Kosovu da pokažu jedinstvo, zrelost i mudrost koji će biti na dobrobit Kosova sada i ubuduće", kazao je civilni upravitelj UN-a.

Predsjednik Skupštine Kosova, Nexhat Daci izjavio da je Kosovo u žalosti i bolu zbog preminulog predsjednika Rugove. On je ocijenio da Kosovo može biti ponosno što je imalo Rugovu kao borca za slobodu i neovisnost Kosova koji je bio izuzetno cijenjen u svijetu.

Za sada nisu objavljeni pojedinosti o danu pokopa predsjednika Kosova Ibrahima Rugove.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙