FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rab: pacijent Psihijatrijske bolnice teško ozlijedio prodavačicu u bolničkoj kantini

RIJEKA, 23. siječnja 2006. (Hina) - Djelatnici primorsko-goranskePolicijske uprave uhitili su jučer pacijenta Psihijatrijske bolnice uRabu zbog osnovane sumnje da je u bolničkoj kantini počiniorazbojstvo, nanijevši prodavačici u kantini ozljede opasne za život.
RIJEKA, 23. siječnja 2006. (Hina) - Djelatnici primorsko-goranske Policijske uprave uhitili su jučer pacijenta Psihijatrijske bolnice u Rabu zbog osnovane sumnje da je u bolničkoj kantini počinio razbojstvo, nanijevši prodavačici u kantini ozljede opasne za život.

U policijskom izvješću je navedeno da je 46-godišnja prodavačica iz Raba pronađena 22. siječnja u kantini s vidljivim ozljedama glave. Nakon pružene prve liječničke pomoći prevezena je na sušački KBC gdje je utvrđeno da je zadobila brojne ozljede glave od udaraca nepoznatim predmetom.

Policajci su nakon očevida i drugih istražnih postupaka utvrdili da je ozljede nanio 46-godišnji pacijent bolnice nastanjen u Poreču. Osumnjičen je da je po pripremljenu planu prodavačici prišao u trenutku kad je zatvarala trgovinu oko 13,10 sati 22. siječnja i u namjeri da se dokopa novca od dnevnog utrška, udario je više puta u glavu. Kad je pala na pod, odvukao ju je u prostor trgovine i odnio oko 8000 kuna, utvrđeno je policijskim očevidom. Policija ga je privela isti dan popodne s odjela Psihijatrijske bolnice i protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu za teško ubojstvo u pokušaju.

On je potkraj prošle godine primljen u bolnicu na osobni zahtjev uz odgovarajuću liječničku uputnicu.

Dežurni liječnik na Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a kazao je za Hinu da je stanje ozlijeđene još kritično, da je u životnoj opasnosti i da je u komi priključena na uređaje. Zadobila je brojne ozljede glave s prijelomima kosti lubanje i nagnječenjem mozga.

(Hina) xdsil yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙