FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pljačkali prijetećim pismima i pivskim bocama

ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - U Zagrebu su se jučer dogodila dvapomalo neuobičajena razbojstva s obzirom na sredstvo kojima supočinjena - prijetećim pismom te pivskom bocom.
ZAGREB, 30. prosinca 2005. (Hina) - U Zagrebu su se jučer dogodila dva pomalo neuobičajena razbojstva s obzirom na sredstvo kojima su počinjena - prijetećim pismom te pivskom bocom.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je jučer oko 17 sati u naselju Črnomerec nepoznati razbojnik ušao u sportsku kladionicu i na pult stavio poruku s prijetećim sadržajem koja je dovoljno uplašila 32-godišnju zaposlenicu da mu preda nekoliko tisuća kuna.

Dva sata nakon toga u Zvonimirovoj je ulici nepoznati muškarac, maskiran šalom i sunčanim naočalama, držeći pivsku bocu zaprijetio dvjema zaposlenicama ljekarne koje su, nakon što ih je gađao i promašio bocom, otrčale u drugu prostoriju, što je razbojnik iskoristio i iz kase uzeo nešto više od tisuću kuna.

Policija je jučer zabilježila i dva razbojstva koja ne odskaču od uobičajenih, jedno počinjeno ručnom bombom, a drugo pištoljem.

Prvo se dogodilo oko 18,20 sati na Trnju kada su dvojica maskiranih muškaraca uz prijetnju ručnom bombom opljačkala trgovinu iz koje su odnijeli nekoliko tisuća kuna.

Na meti je bio i kiosk na Črnomercu kojega je sinoć oko 22,15 sati, prijeteći zaposlenici pištoljem, opljačkao nepoznati razbojnik. Plijen se procjenjuje na nešto više od tisuću kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙