FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 24. do 26. siječnja

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebubit će nepovoljna do četvrtka, kada se očekuje poboljšanje, akronični bolesnici trebaju se čuvati hladnoće, izvijestio je danasZavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu bit će nepovoljna do četvrtka, kada se očekuje poboljšanje, a kronični bolesnici trebaju se čuvati hladnoće, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak relativno nepovoljna biometeorološka situacija može dovesti do slabijeg raspoloženja. Srčani, reumatski, kronični plućni bolesnici i astmatičari trebaju izbjegavati izlazak na hladnoću, a ako je neophodan izlazak, trebaju obavezno zaštiti nos i usta od hladnog zraka. Savjetuje im se izbjegavanje tjelesnog napora i konzumiranje alkohola, te redovito uzimanje lijekova i dodatno utopljavanje.

U srijedu se nastavlja nepovoljno razdoblje što će utjecati na raspoloženje. Srčani, reumatski, kronični plućni bolesnici i astmatičari trebaju izbjegavati izlazak na hladnoću, a ako je neophodan izlazak, trebaju obavezno zaštiti nos i usta od hladnog zraka. Također trebaju izbjegavati tjelesni napor i konzumiranje alkohola, redovito uzimati lijekove i dodatno se utopliti.

U četvrtak će relativno povoljna situacija izazvati bolje raspoloženje. Zbog niskih temperatura srčani, reumatski, kronični plućni bolesnici i astmatičari trebaju i dalje izbjegavati izlazak na hladnoću. Ako je neophodan izlazak, trebaju obavezno zaštiti nos i usta od hladnog zraka i dobro se utopliti. Trebaju izbjegavati tjelesni napor i konzumiranje alkohola uz redovito uzimanje lijekova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙