FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Croatia osiguranje doniralo 100.000 kuna Domu za djecu u Nazorovoj ulici

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Uprave Croatiaosiguranja Hrvoje Vojković uručio je danas ravnateljici Doma za djecuu Nazorovoj ulici Jasni Kelavi-Ćurković ček u vrijednosti 100.000kuna, kojim će biti obnovljen odjel za bebe.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Uprave Croatia osiguranja Hrvoje Vojković uručio je danas ravnateljici Doma za djecu u Nazorovoj ulici Jasni Kelavi-Ćurković ček u vrijednosti 100.000 kuna, kojim će biti obnovljen odjel za bebe.

Dotrajala i stara oprema bit će zamijenjena novim namještajem, krevetićima, stolićima za prematanje, kadicama za kupanje te kutićem za igračke, rekla je novinarima ravnateljica Kelava-Ćurković.

Dom skrbi o ukupno 320 djece u dobi do dvadeset godina. U objektu u Nazorovoj 49 smješteno ih je 120 u dobi do sedam godina, a među njima je šezdesetak beba.

Potrebe su nam velike, a sredstvima iz državnog proračuna uspijemo zadovoljiti tek najosnovnije, rekla je Kelava-Ćurković dodajući da je svaki sponzor dobro došao.

Podsjećajući kako zgrada u Nazorovoj ove godine obilježava 120. obljetnicu postojanja, izrazila je zadovoljstvo što bi Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi trebalo financirati njezinu obnovu.

Naglašavajući socijalni senzibilitet Croatia osiguranja, Vojković je podsjetio da je današnja donacija četvrta u nizu koju je Croatia osiguranje posljednjih godina dalo dječjem domu u Nazorovoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙