FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Indijski redatelj angažirao glumce-kriminalce radi što autentičnijeg filma

NEW DELHI , 23. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Indijski filmski redateljNabh Kumar Raju je, u nastojanju da njegov posljednji filmu okriminalnom podzemlju koji se snima pod nazivom "Hitlist", bude štoautentičniji, angažirao nekoliko glumaca-naturščika, nakon što jeprovjerio njihovu stvarnu kriminalnu prošlost.
NEW DELHI , 23. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Indijski filmski redatelj Nabh Kumar Raju je, u nastojanju da njegov posljednji filmu o kriminalnom podzemlju koji se snima pod nazivom "Hitlist", bude što autentičniji, angažirao nekoliko glumaca-naturščika, nakon što je provjerio njihovu stvarnu kriminalnu prošlost.

Na audiciju se javilo oko 700 zainteresiranih, a redatelj koji film snima za indijsku tvrtku Bollywood postavio im je samo jedno pitanje: "Jeste li ikad počinili neko kazneno djelo?"

Šest "najuspješnijih" kandidata, koji su na postavljeno pitanje odgovorili potvrdno, dobili su uloge u filmu, izvijestio je list Times of India. Raju je potvrdio da svi glavni glumci u njegovu filmu "Hitlist" imaju kriminalni dosje ili su na drugi način povezani s nezakonitim djelima.

Jedan od glavnih glumaca, Akbar, dobio je ulogu lopova, a i u stvarnom je životu bio optužen za manju krađu. Om Prakash je u filmu diler droge, a kako je sam kazao, u stvarnom je životu bio u kontaktu s dilerima. Veći dio audicije održan je u sklopu zgrada policijskog kompleksa, prije nego što ju je policija prekinula.

Filmovi sličnog sadržaja vrlo su popularni među indijskim gledateljima i uvijek dobro "napune" kino-blagajne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙