FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opel: čak 1.135 ugovorenih prodaja u jednom danu

ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Tijekom jednodnevne prodajne akcijeOpel je u Hrvatskoj ugovorio prodaju čak 1.135 automobila marke Opel,što je više od prosječne mjesečne prodaje tih automobila prošlegodine, podaci su tvrtke Opel&Chevrolet Croatia&Bosnia-Herzegovina.
ZAGREB, 23. siječnja 2006. (Hina) - Tijekom jednodnevne prodajne akcije Opel je u Hrvatskoj ugovorio prodaju čak 1.135 automobila marke Opel, što je više od prosječne mjesečne prodaje tih automobila prošle godine, podaci su tvrtke Opel&Chevrolet Croatia&Bosnia-Herzegovina.

Opel je tom akcijom, održanom prošlog tjednam, obilježio osvajanje titule najprodavanije marke novih putničkih automobila u Hrvatskoj tijekom 2005. godine i 107. obljetnicu prvog patentiranog Opelova automobila.

Kupnja Opelovih automobila tijekom akcije ugovarala se po povoljnijim uvjetima, a u odnosu na istovjetnu prošlogodišnju akciju, kada je prodano 701 vozilo, ove godine prodano ih je 434 više.

Opel je već dvije godine zaredom najprodavanija automobilska marka u Hrvatskoj.

Tijekom prošle godine, prema podacima specijaliziranih agencija, u Hrvatskoj su prodana 10.763 nova Opela, što je 15,26 posto od ukupno prodanih 70.541 novih putničkih automobila.

Najprodavaniji Opelovi modeli, koji su jedno i najprodavaniji od svih modela automobilskih marki u Hrvatskoj, su Astra i Corsa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙