FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Bura otežava promet

ZAGREB, 22. siječnja 2006. (Hina) - Zbog povremenih udara jakog bočnogvjetra zatvorena je dionica D8 Senj-Sv.Marija Magdalena za prvuskupinu vozila, javio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 22. siječnja 2006. (Hina) - Zbog povremenih udara jakog bočnog vjetra zatvorena je dionica D8 Senj-Sv.Marija Magdalena za prvu skupinu vozila, javio je Hrvatski autoklub.

Zbog bure Paškim mostom smiju voziti samo osobna vozila.

Kolnici su na većini cesta mokri i skliski. Ponegdje u Gorskom kotaru na cestama ima raskvašenog snijega. Zbog veće količine vode na kolniku vozi se usporeno dijelom autoceste A 6, od Zagreba do Bosiljeva.

Zbog moguće poledice u usjecima i preko prijevoja u gorju te na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Na dionici autoceste A 1 Zagreb-Split, od tunela Sveti Rok do mosta Maslenica, zbog olujne bure brzina vožnje ograničena je na 40 km/h.

Jak vjetar usporava promet i na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić. Magla mjestimice smanjuje vidljivost između čvora Vrbovsko i Delnica, a ima je i na dijelu autoceste A 3 Bregana-Lipovac, dionici Ivanić Grad-Novska.

Zbog povremenih odrona, savjetuje se oprez duž Jadranske, Zagorske i Ličke magistrale, na D 27 Gračac-Karin i D 218 Sučević-Srb-Brotnja te na županijskim cestama šireg zagrebačkog područja.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, a na ostalim graničnim prijelazima promet je srednje gustoće ili rijedak.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙