FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na pojedinim dionicama puše olujni vjetar

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Na autocesti Rijeka-Zagreb, izmeđuKikovice i čvora Delnice, zbog, na mahove, olujnih udara vjetra još jezabranjen promet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila snatkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kampprikolicama, izvijestio je poslije 12 sati Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Na autocesti Rijeka-Zagreb, između Kikovice i čvora Delnice, zbog, na mahove, olujnih udara vjetra još je zabranjen promet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama, izvijestio je poslije 12 sati Hrvatski autoklub.

Jaki bočni udari vjetra na dionici Jadranske magistrale Vidikovac-Novi Vinodolski-Sibinj, ne dopuštaju vožnju autobusima na kat, vozilima s kamp-prikolicama i motociklima.

Zbog snažna vjetra, brzina vožnje na autocesti Zagreb-Split, od tunela Sv.Rok do tunela Čelinka, ograničena je na 60km/h.

Na dijelu autoceste Rijeka-Zagreb, između čvora Vrata i čvora Vrbovsko, pada slab snijeg no ne hvata se za kolnik.

U unutrašnjosti zemlje kolnici su mjestimice mokri i skliski.

Zbog zimskih uvjeta, i dalje je zabrana vožnje za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom, u Lici, na D42 Saborsko-Poljanak-Selište. Sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Promet je pojačan na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Bajakovo i Stara Gradiška i Slavonski Brod.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙