FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Olujni vjetar i snijeg otežavaju promet

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Zbog olujnog vjetra na dioniciautoceste Rijeka-Zagreb Kikovica-čvor Delnice zabranjen je promet zateretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom,autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, izvijestio jevečeras Hrvatski autoklub
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Zbog olujnog vjetra na dionici autoceste Rijeka-Zagreb Kikovica-čvor Delnice zabranjen je promet za teretna vozila teža od 3,5 t, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama, izvijestio je večeras Hrvatski autoklub

Na dionici Kikovica-čvor Bosiljevo proglašeni su zimski uvjeti - kolnik je mokar i sklizak, s mjestimično raskvašenim snijegom. Zabranjen je promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, a ostala teretna vozila moraju na barem jednoj pogonskoj osovini imati lance za snijeg. Osobna vozila i autobusi moraju imati zimsku opremu.

Na većini državnih i županijskih cesta u Gorskom kotaru i Lici zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama.

Dionicom Jadranske magistrale (D8) Sibinj-Senj-Sv. Marija Magdalena i državnom cestom D54 Obrovac-Jasenice ne smiju prometovati vozila I. i II. kategorije (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikli i teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom).

Paški most te dionica Jadranske magistrale (D8) Bakar-Crikvenica-Sibinj zatvoreni su za vozila I. skupine, (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

Ceste su u ostalom dijelu zemlje uglavnom mokre i skliske.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajektne linije Brestova-Porozina za otok Cres i Prizna-Žigljen za otok Pag su u prekidu. Ostali plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙