FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: slab snijeg i olujni udari vjetra otežavaju promet

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Na autocesti Rijeka-Zagrebmjestimice pada slab snijeg između čvora Vrata i čvora Vrbovsko, azbog olujnih udara vjetra između Kikovice i čvora Delnice zabranjen jepromet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenimteretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama,izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Na autocesti Rijeka-Zagreb mjestimice pada slab snijeg između čvora Vrata i čvora Vrbovsko, a zbog olujnih udara vjetra između Kikovice i čvora Delnice zabranjen je promet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Dionica Jadranske magistrale, (D8), između Novog Vinodolskog i Sibinja zbog jakih je bočnih udara zatvorena za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle.

Na autocesti Velika Kopanica-Županja magla smanjuje vidljivost na 100 m mjestimice, a na državnoj Presečno-Novi Marof-Breznički Hum na 50-100m.

U unutrašnjosti su kolnici mjestimice mokri i skliski. HAK upozorava na poledicu na vlažnim mostovima, nadvožnjacima i prijevojima osobito na cestama u gorju.

U Lici i dalje vrijedi zabrana vožnje za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama zbog zimskih uvjeta na D42 Saborsko-Poljanak-Selište. Sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema gužve.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙