FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Kraljević Kaspijan" sljedeći film o Narniji

ZAGREB/LONDON, 20. siječnja 2006. (Hina) - Roman za djecu "KraljevićKaspijan" britanskog autora C. S. Lewisa bit će drugi film iz serijeNarnijskih kronika nakon uspješnog "Lava, vještice i ormara", koji seupravo prikazuje u kinima.
ZAGREB/LONDON, 20. siječnja 2006. (Hina) - Roman za djecu "Kraljević Kaspijan" britanskog autora C. S. Lewisa bit će drugi film iz serije Narnijskih kronika nakon uspješnog "Lava, vještice i ormara", koji se upravo prikazuje u kinima.

William Moseley, Anna Popplewell, Skandar Keynes i Georgie Henley vratit će se na velike ekrane kao djeca obitelji Pevensie, a snimanje bi trebalo početi najesen.

"Ako to ne učinimo sada, nikad nećemo jer će djeca biti prestara", rekao je redatelj Andrew Adamson.

Filmska adaptacija prvog romana iz serije Narnijskih kronika već je četvrti tjedan za redom na vrhu gledanosti diljem svijeta.

U budućnosti se očekuje adaptacija i preostalih pet romana Clive Staplesa Lewisa iz serije Narnijskih kronika, a svih sedam prevedeno je i na hrvatski jezik. To su još "Čarobnjakov nećak", "Konj i njegov dječak", "Plovidba broda Zorogaza", "Posljednja bitka" i "Srebrni stolac".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙