FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vinkovci: policija završila krim-obradbu nad šest kradljivaca

VINKOVCI, 19. siječnja 2006.(Hina) - Vukovarsko-srijemska policijaizvijestila je kako je danas dovršila kriminalističku obradbu nadjučer uhićenom šestoricom hrvatskih državljana, od kojih su petoricamlađi punoljetnici, pod sumnjom da su počinili više kažnjivih djelakrađe, teške krađe i razbojništva.
VINKOVCI, 19. siječnja 2006.(Hina) - Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je kako je danas dovršila kriminalističku obradbu nad jučer uhićenom šestoricom hrvatskih državljana, od kojih su petorica mlađi punoljetnici, pod sumnjom da su počinili više kažnjivih djela krađe, teške krađe i razbojništva.

Kako policija navodi, utvrđeno je da su uhićenici u dva navrata u travnju i lipnju 2005. iz prostorija Poljoprivrednog fakulteta u Vinkovcima ukrali 2 LCD projektora, a u Iloku su 1. prosinca iste godine provalili u kafić "Enigma" i ukrali dva aparata za igru te određenu količinu novca, a ukupna je šteta oko 30.000 kuna.

Petoricu od šestorice uhićenika policija sumnjiči da je 15. prosinca u Vinkovcima počinila kažnjivo dijelo razbojništva nad djelatnicom Prve sportske kladionice od koje su, prijeteći joj pištoljem, oteli oko 11.000 kuna.

Po riječima glasnogovornika PU-a Miroslava Janića protiv počinitelja policija će podnijeti kaznene prijave državnim odvjetništvima, a oni za koje se utvrdi da su počinili kažnjivo djelo razbojništva bit će sprovedeni i istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙