FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: uhićen osumnjičenik za seksualno napastovanje

ZAGREB, 3. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačka je policija uhitila23-godišnjaka pod sumnjom da je lani od srpnja zadovoljio pohotu preddvjema maloljetnicama te da je jednu djevojku pokušao silovati.
ZAGREB, 3. siječnja 2006. (Hina) - Zagrebačka je policija uhitila 23-godišnjaka pod sumnjom da je lani od srpnja zadovoljio pohotu pred dvjema maloljetnicama te da je jednu djevojku pokušao silovati.

Policija sumnja da je mladić počinio dva kažnjiva djela zadovoljenja pohote na štetu 16-godišnje i 15-godišnje maloljetnice te da je pokušao silovati 20-godišnjakinju.

Kriminalističkom obradbom utvrđena je osnovana sumnja da se mladić lani 23. studenoga u Međimurskoj ulici u Zagrebu svojim automobilom "yugo 45" zaustavio pored 16-godišnjakinje i nudio joj prijevoz, a kad ga je odbila, zapriječio joj je put i zadovoljio pohotu.

Na gotovo jednak način mladić je isto kažnjivo djelo ponovio na Trnovčici u prosincu prošle godine, kad mu je žrtva bila 15-godišnja djevojčica, izvijestila je policija.

Lani u srpnju pokušao je silovati 20-godišnju djevojku, koju je oko ponoći dočekao u blizini željezničkog prijelaza Trnava, zatrčao se u nju i srušio je na pod, no nije ju uspio silovati jer se djevojka snažno opirala, dozivajući u pomoć.

Osumnjičenik je uz posebno izvješće jučer sproveden u Istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙