FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Promocija hrvatske turističke ponude u Moskvi

ZAGREB, 19. siječnja 2006. (Hina) - U organizaciji Hrvatske turističkezajednice (HTZ) u Moskvi se danas održava "Hrvatski turistički dan",čime je započeo program promocije hrvatske turističke ponude na ruskomtržištu, izvijestili su iz HTZ-a.
ZAGREB, 19. siječnja 2006. (Hina) - U organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Moskvi se danas održava "Hrvatski turistički dan", čime je započeo program promocije hrvatske turističke ponude na ruskom tržištu, izvijestili su iz HTZ-a.

Cilj promotivnih aktivnosti, kako je kazao direktor predstavništva HTZ-a u Rusiji Mladen Falkoni, je nastaviti s dobrim rezultatima na ruskom tržištu gdje je Hrvatska zadnjih godina jedna od popularnijih turističkih destinacija za godišnji odmor ruskih turista.

Prošle su godine Hrvatsku posjetile 82 tisuće ruskih turista koji su ostvarili 700 tisuća noćenja. Dodao je kako se i u ovoj godini očekuje sličan trend rasta, od 20-ak posto.

Osim konferencije za novinare, koja je okupila 60-ak novinara, u sklopu "Hrvatskog turističko dana" održava se i workshop ruskih i hrvatskih turističkih djelatnika.

U večernjim satima u moskovskom hotelu "Sol" za predstavnike društveno-političkog života Moskve te brojne ruske turističke djelatnike i novinare bit će održana "Hrvatska večer" na kojoj će se predstaviti hrvatska turistička i gastronomska ponuda.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙