FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Petrinja: podijeljeni humanitarni paketi ADRA-e Hrvatska

PETRINJA, 18. siječnja 2006. (Hina) - Adventistička agencija za pomoć irazvoj ADRA Hrvatske danas je, u sklopu svoga Programa poslijeratnogoporavka, dio kojega je i projekt "Zimska pomoć", podijelilahumanitarne pakete povratnicima i doseljenicima u Petrinju, HrvatskuDubicu i Dvor na Uni.
PETRINJA, 18. siječnja 2006. (Hina) - Adventistička agencija za pomoć i razvoj ADRA Hrvatske danas je, u sklopu svoga Programa poslijeratnog oporavka, dio kojega je i projekt "Zimska pomoć", podijelila humanitarne pakete povratnicima i doseljenicima u Petrinju, Hrvatsku Dubicu i Dvor na Uni.

Humanitarni paketi pripremljeni su i za korisnike u Sisku, Sunji, Glini, Topuskom i Vojniću.

Program poslijeratnog oporavka ADRA-e Hrvatske u Sisačko-moslavačkoj, Karlovačkoj i Ličko-senjskoj županiji u šest godina norveška vlada sufinancirala je s 1,8 milijuna kuna, a ovogodišnjim projektom "Zimska pomoć" obuhvaćeno je 800 domaćinstava s oko 2500 osoba u te tri županije od posebne državne skrbi, izjavio je Tihomir Lipohar, direktor ADRA-e Hrvatske.

U donaciji "Zimske pomoći" su hrana, higijenske potrepštine, deke, posteljina, štednjaci.

Podjeli humanitarne pomoći u Petrinji nazočna je bila Elisabeth Walaas, veleposlanica Kraljevine Norveške u Hrvatskoj.

Norveška veleposlanica naglasila je dvostruki značaj te pomoći. "Dobivaju je ljudi u potrebama, a proizvodi su iz Hrvatske, čime se pomaže i ljudima i gospodarstvu", rekla je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙