FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Padovi izložba o holokaustu u organizaciji Hrvatske kuće

RIM, 13. siječnja 2006. (Hina/AR) - Izložba o holokaustu otvorena jeu petak u Padovi, u organizaciji humanitarne udruge Hrvatska kuća, naincijativu i uz angažiranje predsjednice udruge i počasne hrvatskekonzulice dr. Nele Sršen te uz pomoć Židovske zajednice.
RIM, 13. siječnja 2006. (Hina/AR) - Izložba o holokaustu otvorena je u petak u Padovi, u organizaciji humanitarne udruge Hrvatska kuća, na incijativu i uz angažiranje predsjednice udruge i počasne hrvatske konzulice dr. Nele Sršen te uz pomoć Židovske zajednice.

Izložba pod naslovom "Jedan vagon za Shoah - simboli holokausta" bit će otvorena do 12. veljače, a prilozi od te inicijative namijenjeni su humanitarnoj organizaciji Hrvatska kuća (Casa Croata) sa sjedištem u Padovi, koja se bavi pružanjem zdravstvenih usluga oboljelim Hrvatima, uglavnom djeci, koji čekaju na presađivanje organa.

Na otvaranju izložbe bili su i europarlamentarac Giorgio Napolitano, gradonačelnik Padove Flavio Zanonato i predsjednik Židovske zajednice u Padovi Davide Romanin Jacur.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙