FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

New Orleans: organizirani turistički obilasci mjesta koje je razorila Katrina

NEW ORLEANS, 4. siječnja 2006. (Hina/AP) - Turisti od srijede u NewOrleansu mogu autobusom obići mjesta koja je su najviše stradala uuraganu Katrina.
NEW ORLEANS, 4. siječnja 2006. (Hina/AP) - Turisti od srijede u New Orleansu mogu autobusom obići mjesta koja je su najviše stradala u uraganu Katrina.

Obilazak autobusom stoji 35 dolara za odrasle, odnosno 28 dolara za djecu, a organizatori posjetiteljima obećaju da će tijekom trosatne vožnje koja počinje na rubu Francuske četvrti vidjeti Superdome, gdje su tisuće ljudi danima patile bez hrane i vode te ostale četvrti stradale u poplavama nakon Katrine.

Premda je prva tura rasprodana pa su organizatori morali dodati još jedan autobus, stanovnici New Orleansa pitaju se jesu li ti obilasci tek morbidno iskorištavanje nesreće ili ipak dobar način da se pomogne ljudima koji se još nisu oporavili od katastrofe.

Organizatori autobusne ture nazvane "Uragan Katrina - najveća američka katastrofa" kažu da 3 dolara od svake ulaznice uplaćuju za humanitarnu pomoć stradalima u Katrini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙