FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nogomet - Ukrajina otkazala Iranu

KIJEV, 17. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Vodstvo Ukrajinskog nogometnogsaveza otkazalo je prijateljsku utakmicu između ukrajinske vrste ireprezentacije Irana, što se trebala odigrati prvog ožujka uTeheranu.
KIJEV, 17. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Vodstvo Ukrajinskog nogometnog saveza otkazalo je prijateljsku utakmicu između ukrajinske vrste i reprezentacije Irana, što se trebala odigrati prvog ožujka u Teheranu.

"Otkazali smo utakmicu jer politička situacija u Iranu i u cijeloj regiji nije baš blistava. Teheran je daleko i nema potrebe letjeti na drugi kraj svijetao," izjavio je ukrajinski izbornik, Oleg Blohin.

Nakon što su uručili "košaricu" Iranu, vodstvo Ukrajinskog saveza krenulo je u potragu za novim protivnikom i sve su bliže dogovoru s reprezentacijom Egipta, koji bi došao u Ukrajinu. Prije odlaska na Svjetsko prvenstvo Andrej Ševčenko i društvo odigrat će i pripremne utakmice s Italijom i Švicarskom.

Za razliku od Blohina, iranski izbornik Branko Ivanković ima velikih problema s prijateljskim utakmicama. Prije Ukrajine propao im je i dogovor s Turcima, te Španjolcima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙