FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: Predao se odbjegli zatvorenik

SPLIT,17. siječnja 2006.(Hina) - Robert Radonić (22) iz Sinja, koji jeprošloga četvrtka pobjegao pravosudnim policajcima pred splitskomKliničkom bolnicom gdje je bio na pregledu, sam se danas u pratnjiodvjetnika prijavio u zatvor, neslužbeno se doznaje na splitskomŽupanijskom sudu.
SPLIT,17. siječnja 2006.(Hina) - Robert Radonić (22) iz Sinja, koji je prošloga četvrtka pobjegao pravosudnim policajcima pred splitskom Kliničkom bolnicom gdje je bio na pregledu, sam se danas u pratnji odvjetnika prijavio u zatvor, neslužbeno se doznaje na splitskom Županijskom sudu.

Radonić je u pritvoru bio od 24. prosinca prošle godine zbog teške krađe na temelju nepravomoćne presude splitskoga Općinskog suda.

Dvojica pravosudnih policajaca, kojima je pobjegao, suspendirana su s dužnosti do završetka postupka koji se protiv njih vodi zbog gruboga propusta u službi.

Radonić se od početka pritvora žalio na bolove u koljenu zbog čega mu je odobreno nošenje štaka i redoviti specijalistički pregled.

Na dan kada je pobjegao bio je na pregledu u bolnici nakon čega su ga pravosudni policajci doveli do kombija kojim je trebao biti vraćen u zatvor. U trenutku kada je pravosudni policajac, da bi mogao ući u automobil, pustio Radonićevu ruku, on se otrgnuo, odbacio štake i počeo bježati prema stambenim zgradama, da bi ubrzo nestao iz vidokruga pravosudnim policajcima koji su ga pokušali uhvatiti.

Hoće li i kakve će mjere biti provedene nad Radonićem nije se moglo doznati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙