FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest HZZO-a o dostavi zdravstvenih iskaznica

ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski zavod za zdravstvenoosiguranje (HZZO) priopćio je danas da od 7. siječnja zdravstvenuiskaznicu dostavlja na adresu stanovanja samostalnim obveznicimauplate doprinosa za osnovno zdravstveno osiguranje(poljoprivrednicima, obrtnicima, odnosno osobama koje samostalnoobavljaju profesionalnu djelatnost ako im je sjedište na adresistanovanja i sl.) i umirovljenicima.
ZAGREB, 13. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje (HZZO) priopćio je danas da od 7. siječnja zdravstvenu iskaznicu dostavlja na adresu stanovanja samostalnim obveznicima uplate doprinosa za osnovno zdravstveno osiguranje (poljoprivrednicima, obrtnicima, odnosno osobama koje samostalno obavljaju profesionalnu djelatnost ako im je sjedište na adresi stanovanja i sl.) i umirovljenicima.

HZZO dostavlja zdravstvenu iskaznicu na adresu poslodavca za osigurane osobe koje su u radnom odnosu kod pravne ili fizičke osobe.

Na šalterima HZZO-a zdravstvenu iskaznicu i dalje obvezno podižu nezaposlene osigurane osobe i redovni učenici i studenti stariji od 18 godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙