FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rusija: Odluka Teherana "razočaravajuća" i "alarmantna"

MOSKVA, 11. siječnja 2006. (Hina/AFP) - "Jednostrana" odluka Teheranada nastavi ispitivanja u području obogaćivanja urana "razočaravajuća"je i "alarmantna", ocijenio je u srijedu ruski zamjenik premijera iministar obrane Sergej Ivanov.
MOSKVA, 11. siječnja 2006. (Hina/AFP) - "Jednostrana" odluka Teherana da nastavi ispitivanja u području obogaćivanja urana "razočaravajuća" je i "alarmantna", ocijenio je u srijedu ruski zamjenik premijera i ministar obrane Sergej Ivanov.

"Jednostrana odluka koju su u utorak donijele iranske vlasti da nanovo otvore niz važnih nuklearnih postrojenja, među kojima ono u Natanzu, osobno me razočarava i izaziva u meni izvjesnu zabrinutost", kazao je Ivanov.

Njegove izjave nadovezuju se na izjavu ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova koji je već ranije izrazio "zabrinutost zbog najnovijih informacija" iz Irana.

Teheran je u srijedu naglasio da Iran neće odustati od svojeg nuklearnog programa usprkos osudi Zapada zbog nastavka istraživanja u tom području i prijetnji od sankcija UN-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙