FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOL u Beogradu otvorio prvu benzinsku postaju

ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Grupa MOL otvorila je u srijedu uBeogradu prvu od devet planiranih benzinskih postoja do kraja godine,napravivši značajan iskorak u projektu izgradnje maloprodajne mreže uSrbiji i Crnoj Gori, priopćeno je iz te kompanije.
ZAGREB, 14. prosinca 2005. (Hina) - Grupa MOL otvorila je u srijedu u Beogradu prvu od devet planiranih benzinskih postoja do kraja godine, napravivši značajan iskorak u projektu izgradnje maloprodajne mreže u Srbiji i Crnoj Gori, priopćeno je iz te kompanije.

Do kraja godine MOL namjerava u Srbiji otvoriti još osam benzinskih postaja, a do kraja 2006. ukupno 19 postaja, što predstavlja investiciju vrijednu oko 36 milijuna eura. Strateški cilj je do 2010. zauzeti 15 posto tržišnog udjela u maloprodaji naftnih derivata u Srbiji i Crnoj Gori.

U priopćenju je istaknuto da Srbija i Crna Gora, s osam milijuna stanovnika, velikim potencijalom rasta gospodarstva te dobrim strateškim položajem, predstavlja izuzetno važno tržište.

Imajući u vidu trenutnu poslovnu poziciju kompanije, kao i najavljenu liberalizaciju naftnog tržišta u Srbiji te skorašnju privatizaciju Naftne industrije Srbije, MOL je ocjenio da je sada najbolji trenutak za ulazak na to tržište, stoji u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙