FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK- udari vjetra ograničili promet na autocesti Zagreb-Rijeka

ZAGREB, 10. siječnja 2006. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb,između Kikovice i čvora Delnice, zbog na mahove olujnih udara vjetra,zabranjen je promet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila snatkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kampprikolicama, javio je jutros HAK.
ZAGREB, 10. siječnja 2006. (Hina) - Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i čvora Delnice, zbog na mahove olujnih udara vjetra, zabranjen je promet za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama, javio je jutros HAK.

Gusta magla i niske temperature otežavaju odvijanje prometa u unutrašnjosti. Na dijelu A 1 Otočac-Perušić-Gospić zbog magle ma mostu Gacka vidljivost je smanjena na 150 metara, a brzina ograničena na 80 kilometara na sat. Na A 3 Ivanja Reka-Ivanić Grad-Popovača-Kutina-Novska- Nova Gradiška-Slavonski Brod i na dijelu A 4 Goričan-Varaždin vidljivost je smanjena na manje od 100 m.

U područjima s maglom i kolnici su vlažni, a na poledicu HAK upozorava na vlažnim dijelovima kolnika - mostovima, nadvožnjacima, vijaduktima, te preko prijevoja i u usjecima na gorskim cestama. Zbog zimskih uvjeta i dalje je zabranjena vožnja za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, u Lici, na D42 Saborsko-Poljanak-Selište. Sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Na graničnim prijelazima putnički je promet rijedak.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙