FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: olujni vjetar između Sv. Roka i Posedarja

ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Zbog olujnog vjetra autocestom A1Zagreb-Split između čvorova Sv. Rok i Posedarje, dionicom Jadranskemagistrale (D8) Sibinj-Senj-Sv. Marija Magdalena te državnom cestomD54 Obrovac-Jasenice ne smiju prometovati vozila I. i II. kategorije(autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikli i teretnavozila s natkrivenim tovarnim prostorom), izvijestio je HAK.
ZAGREB, 4. siječnja 2006. (Hina) - Zbog olujnog vjetra autocestom A1 Zagreb-Split između čvorova Sv. Rok i Posedarje, dionicom Jadranske magistrale (D8) Sibinj-Senj-Sv. Marija Magdalena te državnom cestom D54 Obrovac-Jasenice ne smiju prometovati vozila I. i II. kategorije (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikli i teretna vozila s natkrivenim tovarnim prostorom), izvijestio je HAK.

Na dijelu autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica na snazi je zabrana vožnje za teretna vozila teža od 3.5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Paški i Krčki most te dionica Jadranske magistrale (D8) Bakar-Crikevenica-Sibinj zatvoreni su za vozila I. skupine, (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle).

U Lici je zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama samo na D42 Saborsko-Poljanak-Selište; ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Ceste su uglavnom vlažne i skliske. One koji putuju gorskim krajevima HAK upozorava na brojne odrone i moguću poledicu.

Zbog izlijevanja rijeke Une zatvorena je D47 u Hrvatskoj Kostajnici. Vozi se obilazno, smjerom Petrinja-Glina-Gvozd. Ista je cesta zatvorena i u Kuljanima, na dionici Kostajnica-Dvor, pa se obilazi preko Jovca i Divuše.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajektne linije Brestova-Porozina za otok Cres, linije za otoke Rab i Pag su u prekidu.

Ostali plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙