FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste mokre i skliske, jak vjetar na A1 i A6

ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Kolnici su vlažni i skliski u većemdijelu unutrašnjosti Hrvatske a zbog niskih temperatura moguća jepoledica u Lici i Gorskom kotaru te posebice na mostovima ivijaduktima, izvijestio je večeras u 20 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Kolnici su vlažni i skliski u većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske a zbog niskih temperatura moguća je poledica u Lici i Gorskom kotaru te posebice na mostovima i vijaduktima, izvijestio je večeras u 20 sati Hrvatski auto-klub.

Promet je srednje gustoće na glavnim cestovnim smjerovima, dok je pojačan u gradovima.

Zbog jakog vjetra potreban je pojačan oprez u vožnji na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od Ogulina do Kapele. Također zbog jakog vjetra nužan je oprez i na dionici D23 od Bosiljeva prema Kapeli.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, na dionici Ravna Gora-Vrbovsko, zbog olujne bure, zabrana je prometa za teretna vozila teža od 3,5 tone s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Skela na graničnom prijelazu Davor (Brodsko-posavska županija) i dalje prevozi samo putnike.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Macelj, (na izlasku iz Slovenije prema GP Bregana čeka se oko 4 sata, a na GP Macelj čeka se oko 2 sata).

Povremeno je pojačan i promet teretnih vozila na GP Bajakovo.

Na ostalim graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekt za otok Cres na liniji Brestova-Porozina do daljnjega prevozi samo osobna vozila.

Ostali trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙