FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran neće odustati od svog nuklearnog programa

TEHERAN, 9. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Iran neće odustati od svognuklearnog programa, rekao je u ponedjeljak iranski vrhovni vođaajatolah Ali Hamenei i dodao da prijetnje sankcijama nemaju nikakavučinak na odluke Iranaca, izvijestila je u ponedjeljak državnatelevizija.
TEHERAN, 9. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Iran neće odustati od svog nuklearnog programa, rekao je u ponedjeljak iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamenei i dodao da prijetnje sankcijama nemaju nikakav učinak na odluke Iranaca, izvijestila je u ponedjeljak državna televizija.

"Iran prihvaća sudjelovanje europskih i neeuropskih zemalja u svom nuklearnom programu jer Iran neće odustati od nuklearne znanosti ", rekao je Hamenei. "Prijetnje sankcijama neće imati nikakav učinak", dodao je.

Iran je najavio da će tijekom dana otpečatiti svoja nuklearna postrojenja i nastaviti s proizvodnjom nuklearnog goriva. Najava je izazvala zabrinutost u međunarodnoj zajednici, a njemački je ministar vanjskih poslova Frank-Walter Steinmeier jasno izjavio da to ovaj put neće proći bez posljedica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙