FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U pucnjavi ispred "Pashe" ranjena četvorica mladića

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - U pucnjavi koja se noćas dogodila naparkiralištu ispred zagrebačkog "narodnjačkog" kluba "Pasha" naKrugama ranjena su četvorica mladića u dobi od 20 do 27 godina, međukojima i dvojica braće, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - U pucnjavi koja se noćas dogodila na parkiralištu ispred zagrebačkog "narodnjačkog" kluba "Pasha" na Krugama ranjena su četvorica mladića u dobi od 20 do 27 godina, među kojima i dvojica braće, izvijestila je danas policija.

Policija ističe da još istražuje okolnosti ovog događaja. Jedan od braće (21-godišnjak) pronađen je s ranjenom nogom na mjestu pucnjave i smješten u bolnicu Dubrava. Ostalu trojicu policija je našla u Traumatološkoj i Vinogradskoj bolnici, gdje su ih "porscheom carrera" i "audijem A6" doveli prijatelji koji su u vrijeme incidenta bili u "Pashi".

"Okolnosti pod kojima se događaj zbio nisu poznate. Ekipa za očevide obrađuje ozlijeđene po bolnicama, nakon čega će se na mjestu događaja dovršiti očevid", kažu u zagrebačkoj policiji.

Policija navodi da su odmah nakon saznanja o ovom događaju i informacije da su neki od sudionika pobjegli "porscheom carrera" pojačali ophodnje oko svih bolnica kako bi otkrili tko je sudjelovao u pucnjavi.

Porsche je pronađen ispred Klinike za traumatologiju, gdje je liječničku pomoć zbog više strijelnih rana zatražio 27-godišnjak.

Oko 3,30 sati u Hitnoj kirurškoj ambulanti Vinogradske bolnice pomoć su zatražila i preostala dvojica sudionika tog događaja, starih 20 i 24 godine. Stariji od te dvojice brat je mladića pronađenog s ranjenom nogom na parkiralištu ispred "Pashe".

Više informacija o ovom događaju policija je najavila nakon dovršetka očevida.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙