FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: zbog nezgode kašnjenja u željezničkom prometu

ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Zbog potrganog voda kontaktne mreže,u željezničkom prometu na relaciji između Zagreba i Savskog Marofadolazi do kašnjenja, a očekuje se da će kvar biti otklonjen dopodneva.
ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Zbog potrganog voda kontaktne mreže, u željezničkom prometu na relaciji između Zagreba i Savskog Marofa dolazi do kašnjenja, a očekuje se da će kvar biti otklonjen do podneva.

Služba za odnose s javnošću HŽ-a izvijestila je jutros da je sinoć u 23,33 sati između zagrebačkog Glavnog kolodvora i Zapadnog kolodvora pantograf na lokomotivi međunarodnoga brzog vlaka koji vozi iz Ljubljane preko Zagreba i Beograda za Solun potrgao vozni vod kontaktne mreže.

Zbog te nezgode došlo je do većih poremećaja u željezničkome prometu, zatvoren je lijevi kolosijek između Zagreb Glavnog kolodvora i kolodvora Podsused, a cjelokupni željeznički promet na toj relaciji odvija se po desnome kolosijeku. To uzrokuje kašnjenja vlakova, a u jutarnjoj špici otkazan je par prigradskih vlakova. Tri para jutarnjih prigradskih vlakova spojena su u dvostruke garniture. Vlakovi kasne od 10 do 50 minuta.

Sve ekipe rade i prema procjenama očekuje se da će kvar biti otklonjen do podneva te da će se u ranim poslijepodnevnim satima željeznički promet normalizirati, priopćeno je iz HŽ-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙