FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: u veljači se zatvara gotovo tisuću benzinskih crpki

PRIŠTINA, 9. siječnja 2006. (Hina) - Ukoliko do kraja ovoga mjeseca nepodnesu zahtjev za dobijanje licence (dozvole), gotovo tisućubenzinskih crpki na Kosovu mogle bi biti zatvorene.
PRIŠTINA, 9. siječnja 2006. (Hina) - Ukoliko do kraja ovoga mjeseca ne podnesu zahtjev za dobijanje licence (dozvole), gotovo tisuću benzinskih crpki na Kosovu mogle bi biti zatvorene.

Kosovska Skupština je sredinom proše godine donijela zakon po kojemu prodajne benzinske postaje mogu raditi samo ako za to dobiju dozvolu, a od oko 1.200 njih do sada je licencu za rad dobilo tek 204.

U Ministarstvu za trgovinu i industriju Kosova upozoravaju da će nakon previđenog roka, koji istječe u veljači, svaka benzinska crpka koja radi bez licence biti kažnjena s po sto tisuća eura, te potom biti zatvorena.

Inače, kako su ovih dana objavili mediji u Prištini, Kosovo po broju stanovnika, površini i broju vozila ima najviše benzinskih crpki na Balkanu, pa i šire.

Unatoč toj činjenici, uz ceste na Kosovu u zadnje se vrijeme grade nove benzinske crpke u koje se ulažu ogromna sredstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙