FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bura ograničila promet između Novog Vinodolskog i Senja

ZAGREB, 8. siječnja 2006. (Hina) - Jadranska magistrala (D8) izmeđuNovog Vinodolskog i Senja zbog bure je zatvorena za promet autobusa nakat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, javio je HAK.
ZAGREB, 8. siječnja 2006. (Hina) - Jadranska magistrala (D8) između Novog Vinodolskog i Senja zbog bure je zatvorena za promet autobusa na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, javio je HAK.

Na graničnom prijelazu Bregana i istoimenom malograničnom prijelazu pojačan je izlazak osobnih vozila, pa Hrvatski autoklub preporučuje da hrvatski državljani za izalazak koriste granični prijelaz Harmica. Na Macelju kolona osobnih vozila na izlasku duga je oko dva kilometara. Na graničnim prijelazima Stara Gradiška i Županja pojačan je ulazak osobnih vozila.

U unutrašnjosti kolnici su mokri i skliski te se upozorava na poledicu na cestama kroz gorske krajeve. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić puše jak bočni vjetar.

Dijelom autoceste A1 Zagreb-Split, od tunela Sv. Rok do vijadukta Božići također se zbog jakog vjetra vozi smanjenom brzinom.

U Lici i dalje vrijedi zabrana vožnje za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama zbog zimskih uvjeta na državnoj cesti D42 Saborsko-Poljanak-Selište - ostali moraju imati zimsku opremu.

Zabrana za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona na snazi je danas do 23 sata na svim važnijim državnim cestama.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙