FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Američka državna tajnica otkazala put u Aziju zbog brige za Ariela Sharona

WASHINGTON, 6. siječnja 2006. (Hina/AP) - Američka državna tajnicaCondoleeza Rice u petak je otkazala planirani put u Indoneziju iAustraliju zbog zabrinutosti za zdravstveno stanje izraelskogpremijera Ariela Sharona, javlja agencija AP iz Washingtona pozivajućise na neimenovane američke dužnosnike.
WASHINGTON, 6. siječnja 2006. (Hina/AP) - Američka državna tajnica Condoleeza Rice u petak je otkazala planirani put u Indoneziju i Australiju zbog zabrinutosti za zdravstveno stanje izraelskog premijera Ariela Sharona, javlja agencija AP iz Washingtona pozivajući se na neimenovane američke dužnosnike.

Izraelski premijer u petak je treći put operiran otkako je u srijedu navečer hitno prebačen u bolnicu, kad mu je pozlilo i doživio je teški moždani udar, drugi u manje od tri tjedna.

Odluka Condoleeze Rice još nije službeno objavljena, javlja AP dodajući da je State Department odbio potvrditi da je planirani put državne tajnice otkazan. Službena obavijest State Departmenta o tom putu očekuje se kasnije u petak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙