FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon mora smršaviti

JERUZALEM, 20. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Izarelskom premijeruArielu Sharon, koji je pretrpio manji moždani udar, liječnici supreporučili da mora smanjiti svoju tjelesnu težinu a on im se od srcanasmijao, piše izraelski list Yedioth Ahronoth.
JERUZALEM, 20. prosinca 2005. (Hina/Reuters) - Izarelskom premijeru Arielu Sharon, koji je pretrpio manji moždani udar, liječnici su preporučili da mora smanjiti svoju tjelesnu težinu a on im se od srca nasmijao, piše izraelski list Yedioth Ahronoth.

"Čovjek voli jesti", rekao je jedan savjetnik 77-godišnjeg Sharona. "Teško će biti mijenjati ga u ovim godinama, ali učinit ćemo sve što je u našoj moći", dodao je on.

Sharon je pretrpio manji moždani udar i liječnici su rekli da od toga ne bi trebalo biti nikakvih posljedica, ali su upozorili na premijerovu pretilost. Preporučili su mu meditaciju i lagane vježbe kako bi smanjio rizik od daljnjih zdravstvenih tegoba.

"Mediteranska dijeta je savršena za nekoga tko je imao blagi udar. Također je dobro smanjiti unos soli", rekao je nutricionist Elliot Barry za dnevnik Haaretz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙