FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Clio III. automobil 2006. godine u Hrvatskoj

ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Žiri od 11 specijaliziranih novinaraZbora automobilskih novinara proglasio je Clio III automobilom 2006.godine u Hrvatskoj i dobitnikom Zlatnog volana, a nagrada ćepredstavnicima Renault Nissan Hrvatska biti uručena na završnojsvečanosti koja će se održati u Zagrebu, 27. siječnja.
ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Žiri od 11 specijaliziranih novinara Zbora automobilskih novinara proglasio je Clio III automobilom 2006. godine u Hrvatskoj i dobitnikom Zlatnog volana, a nagrada će predstavnicima Renault Nissan Hrvatska biti uručena na završnoj svečanosti koja će se održati u Zagrebu, 27. siječnja.

Na kraju glasovanja u izboru za HR auto 2006., u konkurenciji šest finalista, Clio III je osvojio ukupno 72 boda, ispred drugog mjesta koji dijele Citroen C1/Peugeot 107/Toyota Aygo sa 60 bodova i trećeg mjesta koje je zauzeo Alfa Romeo sa 43 boda.

Clio III je Renaultu ove godine donio dvostruku pobjedu, jer je također osvojio priznanje Europskog automobila godine 2006. od strane žirija od od 58 specijaliziranih novinara iz 22 europske zemlje, objavili su danas iz Renaulta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙