FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu tijekom novogodišnje noći pokušaj ubojstva

ZAGREB, 1. siječnja 2006. (Hina) - Tijekom novogodišnje noći policijaje u Zagrebu zabilježila jedan pokušaj ubojstva, te nekoliko manjihizgreda.
ZAGREB, 1. siječnja 2006. (Hina) - Tijekom novogodišnje noći policija je u Zagrebu zabilježila jedan pokušaj ubojstva, te nekoliko manjih izgreda.

Kako je izviješćeno na današnjoj konferenciji za novinare zagrebačke Policijske uprave, jutros oko pola pet nepoznati je počinitelj na Trgu bana Jelačića u prsa ubo mladića koji je zajedno sa četvoricom prijatelja ulazio u tramvaj.

Mladić je podvrgnut kirurškom zahvatu u bolnici Sestara milosrdnica, a kriminalistička obrada je u tijeku.

Tijekom dočeka Nove godine na središnjem zagrebačkom trgu, na kojem je, po procjeni policije, bilo 15 tisuća ljudi, privedene su tri osobe, od kojih dvije zbog remećenja javnog reda i mira, a jedna zbog pijanstva.

U novogodišnjoj noći u Zagrebu su, među ostalim, zabilježena tri propucavanja stakala na stanovima, a oštećena su i dva noćna tramvaja.

Policija je izvijestila kako je jutros oko 8 sati, kod bazena Sportsko -rekreativnog centra Šalata pronađeno tijelo 21-godišnjeg hrvatskog državljanina. Okolnosti ni uzrok smrti još nisu utvrđeni, a očevid je u tijeku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙