FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarsko-srijemska županija: mirna novogodišnja noć

VINKOVCI, SLAVONSKI BROD,1. siječnja 2006.(Hina) - Novogodišnja noć napodručju Vukovarsko-srijemske županije protekla je mirno, potvrdila jevukovarsko-srijemska policija.
VINKOVCI, SLAVONSKI BROD,1. siječnja 2006.(Hina) - Novogodišnja noć na području Vukovarsko-srijemske županije protekla je mirno, potvrdila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima dežurnog službenika u Operativno-komunikacijskom centru PU vukovarsko-srijemske, u novogodišnjoj noći nije zabilježena niti jedna interevencija policije i protekla je bez i jedne prometne nesreće.

Brojni građani Vinkovaca, Vukovara i Županje, Novu Godinu dočekali su na gradskim trgovima uz organizirani zabavni program.

Prva beba rođena u Novoj Godini u rodilištu Opće bolnice Vinkovci je Dora Matanović koju je u 3,30 sati rodila Ana Matanović iz Novih Jankovaca, dok u vukovarskom rodilištu još nije rođena prva ovogodišnja beba.

Bez izgreda i u dobroj atmosferi proteklo je i novogodišnje slavlje u Slavonskom Brodu, gdje je slavljenicima na središnjem gradskom trgu čestitao maratonac Tadija Opačak, istrčavši novogodišnji maraton od obližnjeg Sibinja.

Četiri su osobe zbog neopreznog rukovanja pirotehničkim sredstvima zatražile liječničku pomoć, no radilo se o lakšim ozljedama, kaže dežurni liječnik u brodskoj Hitnoj pomoći.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙